Колеги,имам следния проблем.Десният ми фар е много тъмен отвътре(все едно много го е пекла крушката).Хората ми викат че дори и да сваля фара няма да може да се изчисти.Някой да е имал тоз проблем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фарове???
Collapse
X
-
Фарове???
Колеги,имам следния проблем.Десният ми фар е много тъмен отвътре(все едно много го е пекла крушката).Хората ми викат че дори и да сваля фара няма да може да се изчисти.Някой да е имал тоз проблем?Oще една дупка и се гръмвам с нож.
156 2.4 JTD
-
Re: Фарове???
Първоначално публикувано от Alagar_Колеги,имам следния проблем.Десният ми фар е много тъмен отвътре(все едно много го е пекла крушката).Хората ми викат че дори и да сваля фара няма да може да се изчисти.Някой да е имал тоз проблем?Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
VW Passat 1.8, 1991
Seat Leon 1.4, 2007
Comment
-
Re: Фарове???
Първоначално публикувано от Alagar_Колеги,имам следния проблем.Десният ми фар е много тъмен отвътре(все едно много го е пекла крушката).Хората ми викат че дори и да сваля фара няма да може да се изчисти.Някой да е имал тоз проблем?Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
VW Passat 1.8, 1991
Seat Leon 1.4, 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Alagar_Как да използвам каското като те я снимаха и си беше така??????????Нещо не схващам.
Не се чисти колегата горе ти го каза чупиш и казваш че някой те е ударил на паркинага.Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
VW Passat 1.8, 1991
Seat Leon 1.4, 2007
Comment
Comment